Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014
0

Η Αλ Κάιντα ζητάει από τα μέλη της να κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον και το Λος Άντζελες.

Η έκκληση γίνεται μέσω της τελευταίας έκδοσης του περιοδικού «Inspire». Το συγκεκριμένο θέμα που βγαίνει σχεδόν ένα χρόνο από το μακελειό της Βοστόνης, και όπως γράφει το FOXNEWS, το «Inspire» ήταν το περιοδικό που είχε δώσει οδηγίες για το πως μπορεί να κατασκευαστεί μία βόμβα σε χύτρα, σαν κι αυτές που χρησιμοποίησαν οι βομβιστές της Βοστόνης.

Στο δημοσίευμα καλούνται τα μέλη της Τζιχάντ να βάλουν στόχο εκδηλώσεις με πολύ κόσμο, όπως πολιτικές συγκεντρώσεις και αθλητικούς αγώνες τόσο σε ΗΠΑ, όσο και σε Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, και άλλες χώρες. «Επιλέξτε τον σωστό τόπο και χρόνο, καθώς είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία σε μία τέτοια επιχείρηση. Επιλέξτε στόχους στη χώρα σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τον εχθρό από όποιονδίποτε άλλο. Το πιο σημαντικό είναι να βάλετε στόχο ανθρώπους και όχι κτίρια».

Παράλληλα στο κείμενο αναφέρονται και συγκεκριμένες χρονικοί περίοδοι, αλλά και μέρη που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν επιθέσεις. Τέτοιες είναι: η προεκλογική περίοδος, τα Χριστούγεννα, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στόχοι θα μπορούσαν να είναι «Sears Tower» στο Σικάγο, στρατιωτικές βάσεις στη Βόρεια Βιρτζίνια και γήπεδα ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρετανία, ειδικά σε αγώνες της Premier League.

«Μεταμφιεστείτε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, να φαίνεστε χοντροί (προσθέστε μερικά ρούχα πάνω σας),να γίνεται ένας κλώνος του εχθρού».

Στο θέμα υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες για το πόσο εύκολα μπορεί να φτιαχτεί μία τέτοια βόμβα.

«Αδελφέ Μουσουλμάνε προτού αρχίσεις να διαβάζεις τις οδηγίες, να θυμάσε ότι αυτό το είδος της επιχείρησης, αν προετοιμαστεί καλά και ο στόχος που επιλεχθεί είναι ο κατάλληλος, και ο Αλλάχ είναι στο πλευρό σας, η Ιστορία δεν θα το ξεχάσει ποτέ», αναφέρει το περιοδικό.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου