Η πρόσβαση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter στην Τουρκία δεν είναι εφικτή. Σύμφωνα με την τουρκική υπηρεσία του BBC από το βράδυ της Πέμπτης, το σύστημα έχει μπλοκαριστεί, ενώ είχαν προηγηθεί οι απειλές για απαγόρευση της χρήσης του από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν απείλησε νωρίτερα την Πέμπτη ότι θα απαγορεύσει τη χρήση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter στην χώρα του, συμπληρώνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι συνακόλουθες διεθνείς αντιδράσεις. «Θα τα εξαλείψουμε όλα αυτά», τόνισε, μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του στην Προύσα, στα βορειοδυτικά της χώρας.

«Η διεθνής κοινότητα μπορεί να λέει το ένα ή το άλλο. Δε με νοιάζει καθόλου. Θα μάθουν όλοι πόσο ισχυρή είναι η Δημοκρατία της Τουρκίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Πρόσφατα ο Ερντογάν, απείλησε να απαγορεύσει το Facebook και το YouTube μετά τις δημοτικές εκλογές της 30ης Μαρτίου.

Ο Ερντογάν το τελευταίο διάστημα πλήττεται από μια σειρά οικονομικών σκανδάλων τα οποία γίνονται γνωστά μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών του ίδιου ή συνεργατών του που έχουν υποκλαπεί και αναρτώνται στο Youtube.

Επίσης οι διαδηλωτές που καταβαίνουν στους δρόμους και ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης του συντονίζονται μέσω των δικτύων αυτών και ειδικότερα μέσω του Twitter.

Πηγή: naftemporiki

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου