Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014
0

Ο Υπουργός Αμυνας Τάσος Μητσόπουλος πέθανε σήμερα, μετά τη χθεσινή εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία την οποία υπέστη στο γραφείο του.

Ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δήλωσαν ότι το μοιραίο επήλθε στη 1.30 μμ.

Η κλινική εικόνα του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν ιδιαίτερα κακή, αφού σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν το πρωί οι θεράποντες ιατροί του, η κατάσταση της υγείας του υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου, εθεωρείτο μη αναστρέψιμη

Οπως ανέφερε το πρωινό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κ. Μητσόπουλου «παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη», μετά την εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη χθες στο γραφείο του, συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νησηλευόταν ο υπουργός Αμυνας πήγε το πρωί ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ από το πρωί βρισκόταν στο νοσοκομείο και ο υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής.

Ο Τάσος Μητσόπουλος διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, πριν γίνει βουλευτής και στη συνέχεια υπουργός.

Εξω από το νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, ενώ από την πρώτη στιγμή χιλιάδες ήταν τα μηνύματα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με ευχές για τον Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος έχαιρε εκτίμησης ανάμεσα σε όλους τους κομματικούς χώρους για την ειλικρίνεια και την ηπιότητα του χαρακτήρα του.

Πηγή: ANA-MPA – Φωτογραφία: Ethnos.gr

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου