Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014
0

Οι αναρτήσεις μας πια δεν φαίνονται στης μηχανές αναζητήσεις με ποσοστό 80% ...έχουμε εξαφανιστεί δηλαδή από την επιλογή σας να ψάξετε κάτι στο ίντερνετ και να έρθουμε να σας το δείξουμε !

Μέχρι και πριν λίγες μέρες ακόμα και για άρθρα όχι δικά μας κατατασσόμαστε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης λόγω του μεγάλου page rank που έχουμε σαν σελίδα!

Δείτε μόνοι σας ..πάρτε το αυθεντικό προηγούμενο άρθρο μας με copy/paste και πηγαίνετε στην φίλη μας την google να το ψάξετε ..εδώ ο τίτλος " Επειδή έχουν χεστει από τους μπλοκερς έστησαν δόκανα να τους ξεφτιλίσουν στο υποσυνείδητο σου ! "

Γνωρίζουμε από την πρώτη μέρα ότι η προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ελληνικό νόμισμα θα ήταν μια μεγάλη κίνηση αντίστασης και θα δεχόμασταν άμεση επίθεση!

Αυτό που δεν γνώριζα είναι πόσο μικροί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι .....άλλα όπως έχω ξαναπεί έχω ταλέντο να μαθαίνω γρήγορα !

Θα μας δώσετε λίγο από την μεγάλη σας υπομονή και τα πλήγματα θα διορθωθούν , με κόστος όπως πάντα ...γιατί όλα κοστίζουν σήμερα ...και αυτός είναι και ο στόχος των εχθρών μας ...να μας κοστίσει η ελευθερια όλο και ποιο ακριβά !

Πιστεύω σε εσάς τους φίλους που δημιούργησα τόσο καιρό και γνωρίζω ότι θα είστε πάντα σύμμαχοι μας !

Ευτυχώς δεν έχουμε στηριχτεί μόνο στην μέθοδο των λινκ και της google ώστε να είμαστε υπαρκτοί άλλα στηριχθήκαμε στην αμεσότητα και στην φωνή της αλήθειας ώστε να δημιουργήσουμε όνομα ....

Να είστε όλοι καλά ...τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει .... οι εκπλήξεις θα είναι πολλές !

Stranger....

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς, το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook με LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου